8. SINIF ÖĞRENCİLERİMİZLE LİSE TANITIM GEZİSİ

Okulumuzun Rehberlik ve Kariyer Planlama Programı çalışmaları kapsamında, 8.sınıf öğrencilerimiz 9 Ocak 2024 Salı günü lise tanıtım gezisi gerçekleştirdiler. Meslek seçimlerini doğru yönetmelerinde önemli bir basamak olan lise tercihlerini ve Lise Geçiş Sınavı süreçlerini şekillendirmeleri konusunda doğru rehberlik yapabilmek için planlanan gezilerin ilkinde, öğrencilerimiz Hüseyin Avni Sözen Anadolu Lisesini ziyaret ettiler. Öğrencilerimiz ziyaret ettikleri okulun vizyonu, tarihi, başarıları, çalışmaları, sosyal ve fiziki koşulları hakkında detaylı bilgi sahibi oldular ve sınava yönelik çalışmalarını daha bilinçli ve istekli sürdürme fırsatı elde ettiler. Öğrencilerimizin hedeflerine ulaşma motivasyonlarını arttırarak süreci daha iyi yönetmelerine hizmet edecek bu geziyi organize eden rehberlik servisimize teşekkür eder, öğrencilerimize bu süreçte başarılar dileriz.

Yayın: 10.01.2024 - Güncelleme: 10.01.2024 11:04 - Görüntülenme: 113