T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
İSTANBUL / ÇEKMEKÖY - Hatice Mehmet Ekşioğlu Ortaokulu

Abdullah ÜSTÜNSOY - Okul Müdürü

   İlkokul, Ortaokul ve Lise eğtimini Develi´de tamamladı. Erciyes Üniversitesi İlahiyat Fakültesinden mezun oldu. 1986 Yılında Beyoğlu Piri Reis Ortaokulu’nda öğretmenliğe başladı. Beylerbeyi Lisesi´ne öğretmen olarak atandı. Askerliğini, yedek subay öğretmen olarak Oğuzeli İmam Hatip Lisesinde yaptı. Askerlik dönüşü Çengelköy İlköğretim okulunda önce öğretmen daha sonra müdür yardımcısı olarak görev yaptı.

           1997 Yılında Milli Eğitim Bakanlığı Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü´nün protokolü ile Marmara Üniversitesi Teknik Eğitim Fakültesinde Bilgisayar Formatörlüğü eğitimi aldı. SİSCO Ağ teknolojileri, web yazılımı ve web tasarımı eğitimi aldı. Üsküdar İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’ne bilgisayar formatörü olarak görevlendirildi. Bilgi işlem Bölümünü kurdu. 2003 yılında İstanbul’da ilk kez dijital dosya yönetim (DYS) sistemini kurdu. İstatistik, Mebbis ve Tefbis Yöneticiliği, AR-GE, Stratejik Plan Formatörü olarak görev yaptı. Üsküdar İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesindeki öğretmen ve idarecilerine bilgisayar, İletişim ve web tasarım kurs ve seminerleri verdi. Üsküdar Adliye ve sağlık çalışanlarına bilgisayar ve bilişim dersleri verdi. AB Projeleri  ve stratejik planlama eğitimleri aldı. Üsküdar okulları stratejik planlama ekiplerine stratejik planlama seminerleri verdi. 

          Halide Edip Adıvar Anadolu Lisesi’ne müdür yardımcısı olarak atandı.  2014 Yılında Alemdağ Anadolu İmam Hatip Lisesi’ne Müdür olarak görevlendirildi.  2023 yılında Hatice Mehmet Ekşioğlu İlkokuluna müdür olarak atandı. Bu görevine devam etmektedir.