Ara

Okulumuzda Mevlana Haftası kapsamında hazırlanan panomuza emek veren öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Ara

Ögretirsen öğrenirim projesi kapsamında okulumuz özel eğitim öğretmeni Nurten Canbal okulumuzda istekli olan öğrenciler ve özel eğitim sınıfında bulunan öğrenciler ile beraber ortak bir çalışma yaparak ortaya çok güzel eserler çıkarmıştır. Kendisine emekleri için çok teşekkür ederiz.

Kas

Okulumuzun 5/D sınıfı öğrencilerine emekleri için teşekkür ederiz.

Kas

İLKOKULU ORTAOKULU VE LİSEYİ OKUMA FIRSATI BULAMAMIŞ VEYA TERK ETMİŞ VELİLER/YETİŞKİNLER İÇİN HAZIRLANMIŞ BİR PROJE.

Kas

5-B , 6-F , 7-F , 8-D sınıfları pano yarışması kazananları oldu.

Anasınıfımız ve özel eğitim sınıfımız da 10 Kasım panosu hazırlığı yaptı. Emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

Kas

Çocuğu kaynaştirma öğrencisi olanlar, otizm, down sendromlular, zihinsel engelliler, disleksiler ve tüm engelli ögrenciler için Çekmeköy Belediyesi ÜCRETSİZ ETKİNLİK OKULU açmistir.

Okulumuz velilerinden bu kapsamda çocuğu olan tüm velilere belediyenin bu hizmeti yarin saat 11:20 de okulumuz konferans salonunda yapilacak tanitimla veliler bilgilendirilecektir. Bilgilendirme belediye tarafindan yapilacaktir.Bu etkinliklere çocuğunun katilmasini isteyen tüm engelli ogrenci velileri sunuma, tanitima davetlidir. HES kodu sorgulamasi yapilarak veliler içeri alinacaktir. Velilerimize duyrulur.

Ekm

RESİM YARIŞMASI KAZANANLARI :

1- 5-G Sınıfından SEMİH GÜNEY

2- 8-A Sınıfından HASAN UTKU ÇELİK

3- 6-D Sınıfından ECRİN DURU SÜTÇÜ

Öğrencilerimizi kutluyor ve başarılarının devamını diliyoruz.

Ekm

Muracat edenler için kılavuzda örnek sorular bulunmaktadir.

Ekm

Değerli velimiz, Çekmeköy Belediyesi, Çekmeköy İlçe Milli Egitim Müdürlüğü ve Çekmeköy Rehberlik Arastirma Merkezi'nin ortak projesi olan KADINI PSİKOLOJİK DESTEKLEME NOKTALARI kurulmuştur. Ayrıntılı bilgi için Çekmeköy İlçe Milli Egitim Müdürlüğü resmi internet sitesindeki klavuzu inceleyebilirsiniz. Okulumuz destek noktasi degildir. Destek noktalari olan okullar aşağıdadır.

Ekm

HER YIL EKİM AYININ SON HAFTASI YAPILAN OKUL AİLE BİRLİĞİ SEÇİMİMİZ BU SENE DE YÜKSEK KATILIM VE YÜKSEK KABUL OYU İLE BAŞARILI BİR ŞEKİLDE YAPILDI. YENİ OKAB BAŞKANIMIZ OKAB ESKİ ÜYEMİZ VE OKULUMUZA BİR ÇOK KATKISI BULUNAN RABİA DOĞAN OLDU. BELMA BOZKURT VE RABİA DOĞAN'IN BAŞARILI BİR ŞEKİLDE SÜRDÜRDÜKLERİ ÇALIŞMALAR OKAB ÜYELERİMİZİN ÇABALARI İLE DEVAM EDECEK. ÇOCUKLARIMIZ İÇİN SEFERBER OLAN TÜM ÜYELERİMİZE BİR KEZ DAHA TEŞEKKÜR EDİYORUZ.

Ekm

MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI, ÖĞRENCİLERİN DAHA FAZLA YARDIMCI KAYNAĞA ULAŞMASI KONUSUNDA AŞAĞIDAKİ LİNKİ HAZIRLAMIŞTIR. LİNKTE ANA SINIFLARI, İLKOKUL, ORTAOKUL, LİSE VE ÖZEL EĞİTİM DÜZEYİNDE OLMAK ÜZERE TÜM KADEMELERDE ÖĞRENCİLERİN YARARLANABİLECEĞİ BİRBİRİNDEN GÜZEL ÇALIŞMA YAPRAKLARI, TESTLERİ, VİDEOLAR PDF LER YER ALMAKTADIR. VELİLERİMİZİN İSTİFADESİNE SUNULMUŞTUR.

Ekm

DEĞERLİ VELİMİZ, OKULUMUZ ÖZELLİKLE OKUL OLARAK YETİŞKİNLERE OKUMA YAZMA KURSU YAPMAMIZ NEDENİYLE ARTIK HALK EĞİTİM MERKEZİ KURS MERKEZİ OLMUŞTUR. HALK EĞİTİM MERKEZİNİN AÇACAĞI KURSLARA EV SAHİPLİĞİ YAPACAKTIR. BU ANLAMDA HER YIL OLDUĞU GİBİ BU SENE DE YETİŞKİNLERE OKUMA YAZMA KURS MÜRACATI BAŞLAMIŞTIR. OKUMA YAZMA ÖĞRENMEK İSTEYEN VELİLERİZ VEYA MAHALLE SAKİNLERİMİZ OKUL GÜVENLİĞİNDEN ALACAKLARI FORMLARI DOLDURUP GERİ OKUL GÜVENLİĞİNE TESLİM EDECEKLERDİR. KURSUN NE ZAMAN AÇILACAĞI HANGİ GÜNLER OLACAĞI HANGİ SAATLERDE OLACAĞI İLERDE BELLİ OLACAKTIR.

Sayın Velilerimiz,

Bakanlığımız, tüm kademelerde okuyan öğrencilerimize  yönelik hazırlanan "Yardımcı Kaynak Destek Paketi" oluşturmuştur.Hazırlanmış olan destek paketinde çalışma soruları,tekrar testleri,LGS örnek soru kitapçığı yer almaktadır.Ekim ayı itibariyle her ayın ilk haftasında içerik çeşitlerinin arttırılarak yayımlanacak olan destek paketine aşağıda belirtilen link üzerinden erişim sağlayabilirsiniz.

Ekm

7-8-9 Ekim 2021 tarihlerinde "İstanbul Bilimle Şenleniyor" TÜBİTAK 4007 Bilim Şenliği projesi 39 ilçemizin katılımıyla Sultanahmet Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde gerçekleştirilecektir.

Diğer İlçe Milli Eğitim Müdürllükleri gibi Strateji Biriminden Sorumlu Şube Müdürünüzün koordinasyonunda, Özel Büro ekibiniz ve Tübitak ilçe koordinatörünüzün işbirliğiyle çalışmalarınızı organize edebilirsiniz.

İstanbul Bilim Şenliğinin bütün idareci, öğretmen ve öğrencilere gerekli tüm duyuruların yapılarak, istanbulbilimlesenleniyor internet adresinden başvurularının sağlanması, katılacak öğrencilerin veli muvaffakatnamelerinin ve gerekli resmi izinlerin alınarak Covit 19 tedbirleri kapsamında tüm sağlık önlemlerine uyularak, ilgili olur çerçevesinde etkinliklere katılınması, taşıt ve ulaşım planlarının yapılması, ekte belirtilen öğrenci sayısı, tarih ve saatlere riayet edilerek katılımda bulunulması gerekmektedir.

Gerekli hassasiyetinizi istirham ederim.