2023 - 2024 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 1. DÖNEM 2. SINAV TAKVİMİ

Sayın Velilerimiz ve Sevgili Öğrencilerimiz,

2023 - 2024 Eğitim Öğretim yılı 1. dönem 2. sınav takvimi görselde belirtilen tarih ve saatlerde yapılacaktır.

ÜLKE GENELİNDEKİ İLK ORTAK SINAVLAR 6. SINIF TÜRKÇE VE MATEMATİK DERSLERİ İÇİN 26 ARALIK 2023 SALI GÜNÜDÜR.

Sınav saati dışındaki zamanlarda derslere devam edilecektir.

Tüm öğrencilerimize başarılar dileriz.

Sayın Velilerimiz,Sevgili Öğrencilerimiz;

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı 1.Dönem 1.Sınavları görselde belirtildiği tarih ve saatlerde yapılacaktır.

1 KASIM 2023 ÇARŞAMBA GÜNÜ 7.SINIFLAR MATEMATİK SINAVI İSTANBUL GENELİ ORTAK YAPILACAKTIR.

Sınav saati dışındaki zamanlarda derslere devam edilecektir.

Tüm öğrencilerimize başarılar dileriz.

Ekm

Değerli velilerimiz; 28 Ekim Perşembe günü okullar 3 ders işleyecek. Ortaokul öğrencilerimiz her zamanki gibi 08:00 da ders başı yapacak. 10:20 de 3. dersin bitiminde ortaokul öğrencilerimiz okuldan çıkacak. 10:30 da ilkokullar 1. derse başlayacak. Tören bitiminde (ki muhtemelen çıkış saati olan 12:50 gibi) ilkokul çıkış yapacaktır.

Mrt

İlçe Millî Eğitim Müdürlüğümüz bünyesinde başlatılan "Öğretmen Buluşmaları" programımız her ay öğretmenlerimizi bir konukla buluşturmayı  amaçlamaktadır. Program kapsamında Mart ayı içerisindeki etkinliğimizde  Cumhurbaşkanlığı Eğitim Politikaları Kurulu Üyesi Aydın Üniversitesinden Prof. Dr. Ömer ÖZYILMAZ konuğumuz olacaktır. "Dünyada Gelişen Yeni Okul, Öğrenme ve Öğretmen Anlayışı" konulu seminer 24 Mart Çarşamba günü saat 15:00' da Toki Çok Programlı Anadolu Lisesi  Edebiyat öğretmeni Sema KARPUZ moderatörlüğünde gerçekleştirilecektir.

Mrt

21 ARALIK 2019 SAAT 13:30 CUMARTESİ VELİ TOPLANTISI