May

Akıl ve Zeka Oyunları Kulübü tarafından düzenlenen ´´HMEO KAPLA TURNUVASI´´ final etabı 14 Mayıs 2019 Salı günü gerçekleştirilmiştir. Finale kalan 5 takım dengeli yapılar tasarlayarak hem heyecanlı hem de eğlenceli anlar yaşamıştır. Dereceye giren öğrencilerimizi tebrik ediyor katılan tüm öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

1. Grup : 6D EMİRHAN , ENES, DİLAN

2. Grup : 7D MUHAMMED , EMİRHAN , SERHAT

3. Grup : 7E CANER , BİLAL , ENES

May

Yabancı dil Ağırlıklı sınıflarda eğitim gören 5. sınıf öğrencilerimizin performanslarını göstermek için hazırladıkları programı çok eğlenceli bir şekilde sundular. ingilizce telaffuzlarına ve akıcı konuşmalarına hayran kaldık. 5E ve 5F sınıf öğretmenlerimiz Beril MERT ve Zeynep MERTURİ´ye teşekkür ederiz.

Mrt

Öğrencilerin Matematik korkusunu yenmelerini sağlamak, matematiğin eğlenceli yönlerinin olduğunu hatırlatmak için fırsat bildiğimiz Pİ gününü dolu dolu geçirdik. Okulumuzda kutlanan Pİ günü etkinliklerinde emeği geçen öğretmenlerimiz Gülnur EKEN, Ayşe ATIL, Feride EKER ve Yağmur ÜZÜLEN´e emeklerinden dolayı teşekkür ederiz.

Ock

İngilizce öğrenimini öğrencilerin yaşam alanlarının her bölgesine yaymak amacıyla yaptığımız bir etkinlikl. Karşılıklı diyalog şeklinde gösterilen tiyatrodan öğrencilerimiz azami derecede faydalandılar.

Kas

ATATÜRK HAFTASI 10 KASIM CUMARTESİ GÜNÜ BÜTÜN ÖĞRENCİ ÖĞRETMEN VE VELİLERİMİZİN KATILIMIYLA ANILDI...

Kas

İSTANBUL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜNÜN 24 KASIM ÖĞRETMENLER GÜNÜ MÜNASEBETİYLE HER YIL DÜZENLEDİĞİ ´ÖĞRETMENLİK MESLEĞİNDE ANI´ YARIŞMASINDA OKULUMUZ TÜRKÇE ÖĞRETMENİ SEÇİL AKSU İLÇE 2. Sİ MÜDÜR YARSIMCISI MUSTAFA YAZKAN İLÇE 3. SÜ OLMUŞTUR.

Kas

Dün Sorduğunuz Her Soruda Hevesle Havaya Kalkan Eller, Bugün Geleceği Şekillendiriyor.. Yüzyıllara Adını Yazdırmış Kadim Türk Milletinin, Adaletli Bir Nesil Yetiştirmek için And İçmiş Öğretmenlerine Sonsuz Teşekkürlerimizi Sunuyoruz.

Kas

Yetenekli eller iş başında....Varol Öztorun Hocamızın uygulamasını yaptırdığı oje çalışmasında yetenekli öğrencilerimizin eserleri bütün okulu büyüledi.

Kas

TEOG´un yerine gelecek olan yeni sistem açıklandı. "Veli Tercihine Bağlı Serbest Kayıt Sistemi" adı verilen yeni sistemle öğrenciler evlerine en yakın 5 okuldan birini tercih edecek. Nitelikli okullara girmek isteyen öğrenciler ise "isteğe bağlı olarak" merkezi sınava girecek.

Sınava girmek istemeyen bir öğrenci, adrese en yakın okula yerleştirilecek. Reheberlik servisimizin hazırladığı kısa bilgilendirmeyi okuyabilirsiniz.

Nis

TİYATRO VE SALON KÜLTÜRÜ KAZANDIRMAK AMACIYLA YAPTIĞIMIZ BU ETKİNLİKTE ÖĞRENCİLERİMİZLE ÇOK İYİ ZAMAN GEÇİRDİK.

Nis

Mrt

ÖĞRENCİLERİMİZİN YAPTIĞI PANO ÇALIŞMALARININ HERBİRİ AYRI BİRER SANAT ESERİNE DÖNÜŞTÜ.

İKİMİZ BİR FİDANIZ PROJESİ BİZİ BİR EYLEYİP BİR AMACA HİZMET ETTİRDİ